Korona

Informasjon angående Korona i Senja Kommune.

Har du behov for legehjelp og har luftveissymptomer, må du ikke møte på legekontoret uten å avtale legetime på forhånd.

Koronatesting

Testing for korona i Senja Kommune forgår i Hallveien 35, ved gamle Silsand ungdomsskole. Du må ikke møte opp til testing uten å ha avtalt time på forhånd.

Digital timebestilling

Det er mulighet til å bestille koronatesting digitalt i Senja Kommune. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å bruke denne løsningen. Hvis du har bestilt digitalt, er det ikke nødvendig å ringe testtelefon.

  • For å kunne benytte denne løsningen, må du ha bostedsadresse i Senja Kommune.
  • Du må ha bank-ID eller bank-ID mobil for å kunne gjøre digital bestilling.

Digital timebestilling av Koronatest.

Testtelefon

Dersom du ikke har bank-ID eller ikke er hjemmehørende i Senja kommune, kan du bestille time ved å kontakte teststasjonen på telefonnr: 77 87 15 15.

Testtelefon er bemannet  Man-fredag mellom 12:00 til 15:00.

Prøvesvar

Svaret på koronatesten får du etter noen dager ved å logge deg inn på Helsenorge.no Det vil vanligvis ta 1-3 dager til resultat er klart. Du vil få SMS eller e-post når prøvesvaret er klart på Helsenorge. Husk at du er i karantene i påvente av testing og negativt prøvesvar.

Ved positivt svar, vil du få en telefon fra kommunens smittesporingsteam. Dersom negativt svar, vil du ikke bli oppringt.

Prøvesvar korona- Helsenorge

Koronavaksinasjon

Senja Kommune er nå i gang med å vaksinere befolkningen mot covid-19. Kommunen ber alle over 18 år registrere seg om de ønsker vaksine eller ikke, slik at vi kan sette opp vaksinekø. De som har registrert seg for vaksine vil få SMS når det blir deres tur til å bestille time til vaksinasjon.

Kommunenes vaksinasjonstelefon har åpent fra 09:00 til 14:00 alle hverdager.  Telefonnummer: 77 87 13 13

For å registrere seg for vaksinasjon, klikk deg inn på denne siden:

 Senja kommune-registrering til vaksinekø.

 

For generell info og spørsmål angående korona finner du oppdatert informasjon angående korona på de ulike nettsidene under.